Контакт

Ви благодариме за Вашиот интерес за МБПР. Ве молиме контактирајте нè користејќи ги информациите подолу.

Македонска банка за поддршка на развојот ад Скопје

ул. "Димитрие Чуповски" бр. 26
Скопје 1000, Р. Македонија

Работно време: 08:00 - 16:00, понеделник - петок

Контакт телефони:
Централа: +389-2-3115-844; +389-2-3114-840
Факс: +389-2-3239-688
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
url: www.mbdp.com.mk

Сектор за кредитирање: локали: 115, 224, 123, 225, 204, 209
Сектор за осигурување: локали: 113, 217, 125, 127, 128
Правна служба: локали: 112, 223, 126

 

 Државни празници во Република Македонија, 2017:

 • 1 јануари (недела), Нова Година
  - 2 јануари (понеделник) е неработен ден
 • 7 јануари (сабота), Божиќ, Прв ден
 • 17 април (понеделник), Велигден, Втор ден
 • 1 мај (понеделник), Ден на трудот
 • 24 мај (среда), Св. Кирил и Методиј, Ден на сесловенските
  просветители
 • 25 јуни (недела), Рамазан Бајрам, Прв ден
  - 26 јуни (понеделник) е неработен ден
 • 2 август (среда), Ден на Републиката
 • 8 септември (петок), Ден на независноста
 • 11 октомври (среда), Ден на народното востание
 • 23 октомври (понеделник), Ден на Македонската револуционерна борба
 • 8 декември (петок), Св. Климент Охридски

Верски и етнички празници во РМ, 2017

Име и презиме
Трговско друштво
Седиште
Е-пошта
Прашањето е во врска со:
Порака
*Сите полиња се задолжителни