01naslovna8.jpg 02naslovna2.jpg 03naslovna1.jpg 04naslovna3.jpg 05solar-energy.jpg 06naslovna5.jpg 07solar-energy.jpg 08naslovna13.jpg 09naslovna9.jpg
ОДОБРЕНИ 23 МИЛИОНИ ЕВРА ОД „КОВИД 3“ ЗА ВКУПНО 2009 КОРИСНИЦИ СО 15.197 ВРАБОТЕНИ.                                                                                            ИНСТРУКЦИИ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА КРЕДИТИТЕ ОД „КОВИД1“.                                                                                            ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА НОВАТА БЕСКАМАТНА КРЕДИТНА ЛИНИЈА „КОВИД3“ ЗАВРШИ НА 30.12.2020 ВО 23:59 ЧАСОТ.