Ви благодариме за Вашиот интерес за РБСМ. Ве молиме контактирајте нè користејќи ги информациите подолу.

DBNM AD SKOPJE

26 Dimitrie Cupovski Str.
Skopje, 1000 R. North Macedonia

Working hours: 08:00 - 16:00, Monday - Friday

Контакт телефони:
Централа: extensions: 115, 224, 123
02/3115-844
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
url: www.mbdp.com.mk/

Credit Department: extensions 115, 224, 123
Credit Insurance Department: extensions 113, 217
Legal Division: extensions 112, 223

Име и презиме
Трговско друштво
Седиште
Е-пошта
Прашањето е во врска со:
Порака
*Сите полиња се задолжителни