Продажба на три патнички моторни возила

13.10.2022

  • Движниот имот е продаден. РБСМ продава три патнички моторни возила по пат на усно јавно наддавање: 1.марка: ФИАТ, тип/модел: PUNTO STILE 5 P, со регистарска ознака SK-957 VB, број на шасија: ZFA17600001198622, броj на мотор: 0184261, година на производство 1999, сила на моторот 63 KW, работна зафатнина на моторот 1242, боја на каросерија: бела, поминати километри 112212 км, регистрирано до ...