Развојна банка на Северна Македонијa АД Скопје.

 •  ул. "Димитрие Чуповски" бр. 26
  Скопје, 1000, ПФ 379 1000, Р. Северна Македонија

  Работно време: 08:00 - 16:00, понеделник - петок

 • Контакт телефони:
   Централа: +389-2-3115-844; +389-2-3114-840
   E-mail: info@mbdp.com.mk
  www.mbdp.com.mk

 • Сектор за кредитирање и комисиони работи: локали: 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127.
  e-mail: kreditiranje@mbdp.com.mk
  Сектор за кредитно осигурување и факторинг: локали: 141, 142, 143, 144, 145.
  e-mail: info.osiguruvanje@mbdp.com.mk
  Сектор за правни и општи работи: локали: 180, 181, 182, 183.

Контакт форма

Полињата означени со * се задолжителни

Се согласувам РБСМ да ги обработува моите лични податоци*.