Вести

Презентација во општина Кавадарци

Кавадарци, 12.12.2017 - Претставници на МБПР зедоа активна улога во презентирањето на производите и услугите на Банката во функција на поддршка на извозот и извозните компании.
Учеството и презентацијата беа дел од настанот „Преку интернационализација на стопанството до поголем економски раст“, организиран од УСАИД и стопанските комори во Р. Македонија.