Вести

Соопштение за бескаматната кредитна линија на РБСМ

РБСМ-26.03.2020 година


 

ПОДДРШКА ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ВЛИЈАНИЕТО НА COVID-19 ВО ЕКОНОМИЈАТА