BEI Globale jep grant për asistencë teknike me vlerë 1 milion euro, për të nxitur financimin e gjelbër për NVM-të në Maqedoninë e Veriut

15.09.2023

  • - marrë nga një njoftim për shtyp i BEI-së -          Fondet do të lehtësojnë financimin e projekteve të gjelbra në përputhje me Agjendën e Gjelbër të BE-së për Ballkanin Perëndimor Asistenca teknike do të mbështesë zbatimin e një linje të re të gjel...

BEI Globale zhbllokon 100 milionë euro investime të BE-së së bashku me Bankën për Zhvillim të Maqedonisë së Veriut për të nxitur transformimin e gjelbër të NVM-ve

17.07.2023

  •  - marrë sipas një njoftimi për shtyp nga BEI -   Marrëveshja demonstron përkushtimin e BEI Globale nën Team Europe për të rritur aksesin në financa për NVM-të e Maqedonisë së Veriut dhe për të mbështetur rritjen e tyre të qëndrueshme Fondet do të ndahen për adresimin e nevoja...

BZHMV pjesë e samitit MatchIN e mbajtur në Ohër

05.07.2023

  • Banka për zhvillim e Maqedonisë së Veriut SHA Shkup prezantoi linjën e kreditit për digjitalizim dhe transformim dixhital në kuadër të samitit MatchIN të mbajtur më 19 dhe 20 qershor 2023 në Ohër. Samiti MatchIN është një ngjarje teknologjike dhe startup-i me qëllim të lidhjes së investitorëve me kompan...

Janë placuar 7,2 milionë euro për të mbështetur 262 kompani nga linja e kredisë për mjete qarkulluese për kompanitë e prekura nga kriza e energjisë dhe çmimeve

25.04.2023

  • Banka për zhvillim ka realizuar plotësisht linjën e kredisë për mjete qarkulluese për kompanitë e prekura nga kriza e energjisë dhe çmimeve, qëllimi i së cilës ishte të ndihmonte shoqëritë tregtare mikro, të vogla dhe të mesme, tregtarët individualë dhe zejtarë që kanë nevojë pë...

Linjën e kredisë për digjitalizim dhe transformimit digjital

23.03.2023

  • Drejtori i Bankës për Zhvillim të RMV-të - Kire Naumov, së bashku me kryeministrin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut - Dimitar Kovaçevski dhe ambasadoren e Zvicrës Veronik Ulman Marti, sot në ambientet e Qeverisë së RMV-të, mbajtën një konferencë për shtyp në të cil&e...