Zëvendëskryeministri Bytyqi, ministri Besimi dhe drejtori Naumov promovuan linjën kreditore Covid 4 - 10 milionë euro kredi pa interes janë vënë në dispozicion të ekonomisë

07.07.2021

  • Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, përgjegjës për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investimet, Fatmir Bytyqi, ministri i financave Fatmir Besimi dhe drejtori ekzekutiv i Bankës për zhvillim të Maqedonisë së Veriut Kire Naumov sot në nj&...

DEKLARATË PËR MEDIUMET: Prej nesër fillon aplikimi për kredi pa interes për shoqëritë tregtare radiodifuzive

07.07.2021

  • Që nga dita e nesërme, 8 Korrik, prej orës 09:00 fillon aplikimi për kredi pa interes nga linja kreditore për shoqëritë radiodifuzive. Thirrja publike për këtë linjë kreditimi është shpallur me 1 Korrik 2021 dhe do të zgjas 30 ditë.   Shoqëritë tregtare radiodifuzive do të mund të shfrytëzojn...

THIRRJE PUBLIKE nr.1, Linjë kredie për mbështet je të shoqërive tregtare radiodifuze

01.07.2021

  • Në bazë të Ligjit për Bankën për zhvillim të Republikës së Maqedonisë së Veriut (Gz.zyrtare e Republikës së Maqedonisë nr.105/2009 dhe Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë së Veriut nr.77/21), Aneksi ndaj Marrëveshjes për administrim të Fondit të veçantë të kredis&eum...

THIRRJE PUBLIKE nr.1, Linjë kredie për mbështet je të shoqërive tregtare radiodifuze

01.07.2021

  •  Në bazë të Ligjit për Bankën për zhvillim të Republikës së Maqedonisë së Veriut (Gz.zyrtare e Republikës së Maqedonisë nr.105/2009 dhe Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë së Veriut nr.77/21), Aneksi ndaj Marrëveshjes për administrim të Fondit të veçantë të ...

MF, BEI dhe Banka Zhvillimore nënshkruan marrëveshje për kredi të reja të lira në vlerë prej 100 milionë euro për ndërmarrje të vogla dhe të mesme

21.06.2021

  • - соопштението е преземено од Министерство за финансии -    21 qershor 2021, Shkup – Sot, ministri i Financave Fatmir Besimi, nënkryetarja e BEI Liljana Pavllova dhe drejtori i Bankës Zhvillimore të Maqedonisë së Veriut Kire Naumov, në prani të euroambasadorit David Geer nënshkruan marrëveshje për kredi të reja të ...