BZHMV pjesë e samitit MatchIN e mbajtur në Ohër

05.07.2023

  • Banka për zhvillim e Maqedonisë së Veriut SHA Shkup prezantoi linjën e kreditit për digjitalizim dhe transformim dixhital në kuadër të samitit MatchIN të mbajtur më 19 dhe 20 qershor 2023 në Ohër. Samiti MatchIN është një ngjarje teknologjike dhe startup-i me qëllim të lidhjes së investitorëve me kompan...

Janë placuar 7,2 milionë euro për të mbështetur 262 kompani nga linja e kredisë për mjete qarkulluese për kompanitë e prekura nga kriza e energjisë dhe çmimeve

25.04.2023

  • Banka për zhvillim ka realizuar plotësisht linjën e kredisë për mjete qarkulluese për kompanitë e prekura nga kriza e energjisë dhe çmimeve, qëllimi i së cilës ishte të ndihmonte shoqëritë tregtare mikro, të vogla dhe të mesme, tregtarët individualë dhe zejtarë që kanë nevojë pë...

Linjën e kredisë për digjitalizim dhe transformimit digjital

23.03.2023

  • Drejtori i Bankës për Zhvillim të RMV-të - Kire Naumov, së bashku me kryeministrin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut - Dimitar Kovaçevski dhe ambasadoren e Zvicrës Veronik Ulman Marti, sot në ambientet e Qeverisë së RMV-të, mbajtën një konferencë për shtyp në të cil&e...

Instrukcione për pagesën e detyrimeve sipas linjave të kreditit: "KOVID-1", "KOVID-2", "KOVID-3", "KOVID-4", "Shoqërit radiodifuzive" dhe "EC Krizës"

01.03.2023

  • INSTRUKCIONE PËR PAGESËN E DETYRIMEVE SIPAS LINJAVE TË KREDITIT „KOVID-1, FVK“   Linja e kredisë Kovid1-FVK  Назив на налогодавач: e shkruani emr...

BZHMV pjesë e sesioneve informative "Me transformimin digjital deri në inovacion"

15.02.2023

  • Si bankë, qëllimi kryesor i së cilës është të mbështesë dhe inkurajojë zhvillimin e ekonomisë maqedonase në përputhje me politikat strategjike, qëllimet dhe prioritetet e shtetit, Banka  për Zhvillim e Maqedonisë së Veriut muajin e kaluar ishte pjesë e sesioneve informative për sfidën “Me...