Kjo Politikë shpjegon kategoritë e biskotave që ne përdorim, për çfarë përdoren ato, si mund të ndryshoni preferencat tuaja dhe shpjegon teknologjitë që kemi vendosur për të mbledhur të dhëna në lidhje me përdorimin e faqes sonë të internetit dhe komunikimin tonë përmes postës elektronike.

Banka për zhvillim e Maqedonisë së Veriut i trajton të dhënat personale që merr përmes faqes së saj të internetit me kujdesin e duhur dhe i përpunon ato plotësisht në përputhje me Ligjin për mbrojtjen e të dhënave personale dhe aktet nënligjore.

 
Çfarë përfaqësojnë biskotat?
Ne përdorim biskotat në faqen tonë të internetit. Një biskotë është një dosje e vogël e përbërë nga shkronja dhe numra që regjistrohet në kompjuterin Tuaj.
Biskotat nuk ruajnë të dhëna personale si Emri ose adresa juaj IP.
 

Llojet e biskotave që përdorim:

1. Biskota të detyrueshme.

Me ndihmën e biskotave të detyrueshme, faqja e internetit mund të përdoret duke aktivizuar funksionet bazë, të tilla si navigimi nëpër faqen e internetit. Pa këto biskota, faqja e internetit nuk mund të funksionojë siç duhet. Biskotat e detyrueshme vendosen nga BZHMV dhe quhen "biskota të palëve së parë".

2. Biskota statistikore.

Me ndihmën e biskotave statistikore, ne mund të kuptojmë se si vizitorët ndërveprojnë me faqen e internetit përmes mbledhjes anonime të informacionit. Këto biskota quhen "biskota të palëve të treta".
 

Google Analytics
Google Analytics mbledh informacion që na lejon të kuptojmë ndërveprimet me faqen tonë të internetit për të përmirësuar përfundimisht atë përvojë në mënyrë që të ofrojmë shërbime më të mira.

 
Si ti kontrolloni biskotat
Për më shumë informacion të dobishëm mbi menaxhimin e biskotave në shfletuesit e njohur, mund t'i referoheni lidhjeve të mëposhtme:
 
Internet Explorer:
GoogleChrome:
Mozilla Firefox:
 
 

Duke klikuar "unë pajtohem", ju deklaroni se keni kuptuar dhe rënë dakord për përdorimin e biskotave në përputhje me këtë Politikë të biskotave.